E-mail instellen op een smartphone of tablet

Selecteer hieronder het betreffende apparaat waar jij je e-mail wilt instellen.

Hier leggen we uit hoe je iPhone of iPad kunt instellen om e-mails te ontvangen en verzenden:

1) Ga naar Instellingen > Mail en tik op Accounts.

2) Tik op Nieuwe account, tik op Andere en tik vervolgens op Voeg e-mailaccount toe.

3) Voer je naam, e-mailadres en wachtwoord van je account in.

4) Tik op Volgende.

5) Stel je e-mailinstellingen (IMAP) in met de volgende gegevens:

Server inkomende post

Hostnaam s2.davigon.com
Gebruikersnaam info@jouwdomein.nl
Wachtwoord *******

Server uitgaande post

Hostnaam s2.davigon.com
Gebruikersnaam info@jouwdomein.nl
Wachtwoord *******

6) Tot slot tik op Volgende.

Hier bespreken we hoe je dit in de Gmail-app doet. Voor andere mail apps die voor Android beschikbaar zijn, zal dit proces grotendeels overeenkomen:

1) Open de Gmail-app en tik rechts bovenin op je profielfoto.

2) Kies daar voor de optie Nog een account toevoegen.

2) Tik op Overig.

3) Voer het e-mailadres dat je graag op je telefoon wilt instellen. Tik daarna op Volgende.

4) Kies voor de optie Persoonlijk (IMAP).

5) Voer het wachtwoord in die je van ons hebt ontvangen.

6) Op het venster dat volgt, dien je de volgende instellingen in te voeren:

Instellingen voor de inkomende server

Gebruikersnaam info@jouwdomein.nl
Wachtwoord *******
Server s2.davigon.com

Instellingen voor de uitgaande server

Gebruikersnaam info@jouwdomein.nl
Wachtwoord *******
SMTP-server s2.davigon.com

7) Tot slot tik op Volgende.